Rijles rijschool antwerpen 2Welkom op de Codrive Blog !

Beste bezoeker,

Waar rijlessen toch al niet goed voor zijn, en blijkbaar dus niet alleen voor de kandidaten. Rijlessen bieden de lesgever niet alleen de kans om iemand iets aan te leren op zijn eigen creatieve manier. Het zijn bij uitstek ook gelegenheden om nieuwe mensen en levensvisies te ontdekken. We ontmoeten mensen van alle culturen en leeftijden, verschillende karakters, er zijn de ongeduldigen, de verstrooiden, de gefocusten, de stillen en de uitbundigen, en zo veel meer!

Eén van deze ontmoetingen heeft rechtstreeks geleid tot het opstarten van deze blog. Ik heb het geluk gehad om een expert in strategische bedrijfscommunicatie te leren kennen. Zo heb ik veel bijgeleerd over de perfectionering van online aanwezigheid, 1 van de vele bruikbare tips was het opstarten van een blog over alles wat met autorijden te maken heeft. Naast marketingdoeleinden vermoed ik dat ik het ook gewoon leuk ga vinden om dit te doen, mijn visie te verspreiden en mensen te informeren. Bij deze, mijn welgemeende dank aan Wim De Laet voor de tips en informatie!

Wat mag u hier verwachten? Verslagjes en info over rijexamens, de rijopleiding in het algemeen, rijtechnieken en verkeersreglement. Ik duik in mijn fluwelen pen en ga zo meteen aan de slag! Eventuele commentaren zijn zeer welkom uiteraard, dat hoeft niet gezegd te worden!

 

Dirk Duynslaeger,

 

Zaakvoerder Codrive Rijbegeleiding

 

 

  • Dirk Codrive

Leave a Comment