Glenn

Glenn_1
Glenn
Coach
“Het rijexamen heeft geen geheimen voor mij!“
Toyota Corolla
Automatisch
EN
NL

Ontmoet Glenn, een rijcoach met een rijke achtergrond en een passie voor verkeersveiligheid!


Glenn's reis begon bij rijschool VAB, waar hij werd opgeleid door coach Etienne. Niet lang daarna maakte hij de sprong naar het examinatorschap in Deurne en Kontich, waar onze paden elkaar kruisten tijdens rijexamens. Het was meteen duidelijk dat we dezelfde waarden en normen deelden met betrekking tot rijvaardigheid en verkeersveiligheid.

In 2023 besloot Glenn de overstap te maken naar onze rijschool, Codrive. Sindsdien heeft hij zich onderscheiden als onze deskundige lesgever voor automatisch rijden. Met zijn uitstekende profiel in de sector en zijn warme persoonlijkheid heeft Glenn een speciale plek veroverd in de harten van onze leerlingen.

Maar Glenn is meer dan alleen een rijcoach. Hij is ook een toegewijde familie-man en heeft ambities als vastgoedmakelaar. Ondanks deze drukke agenda, blijft hij zich volledig inzetten voor onze klanten bij Codrive, zonder ook maar een moment zijn engagement te verliezen.

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen, Glenn. Jouw toewijding en passie zijn een inspiratie voor ons allemaal. We zijn trots om jou in ons team te hebben en wensen je veel succes met al je toekomstige ondernemingen!

©2024 - Codrive