Coaches

ONTDEK ONZE GEWELDIGE CODRIVE COACHES

 

 • Dirk

  coach/directeur
  Verander je gedachten en je zal verbaasd zijn over je mogelijkheden.

  “We kunnen onze gedachten veranderen. Er heerst doorgaans een angstcultuur in het wereldje van de rijopleiding. De instructeurs hebben geen feeling, het rijexamen is veel te streng,… Mijn tactiek is om te bewijzen dat dit niet zo hoeft te zijn. Verander je gedachten en je zal verbaasd zijn over je mogelijkheden...” 

   

   
  Toyota Corolla Hybrid 2021
  Manueel
  EN
  FR
  NL
  ES
 • Saffir

  coach
  Stap in mijn auto en kom thuis...

  “Ik kan ook zo genieten van de tijd tussen 2 rijlessen in. Dan hoef ik niet direct van de ene naar de andere kandidaat gaan, dat heeft al snel iets weg van bandwerk. Zo kan ik me al mentaal voorbereiden op de volgende les, en is het ook een momentje voor mezelf. Zo mag het voor mijn klant ook wel aanvoelen: alsof rijlessen bij mij een momentje voor henzelf zijn…”

  Seat Leon 2021 (Benzine)
  Manueel
  EN
  NL
 • Rafal

  coach
  Jouw rijtechnieken tot in het detail observeren en bijschaven, dat intrigeert me...

  “Het gaat hem om de details. Plaats je hand 10 cm uit positie aan het stuur, en je kan de controle verliezen. Hoe zet je in godsnaam je richtingaanwijzer op bij het verlaten van een rotonde, zonder in de knoop te geraken met je armen? Dat soort dingen intrigeren mij, omdat ik weet dat de details het verschil maken. Oh ja, you ’ll love my car!”

   

  Kia Ceed benzine
  Manueel
  EN
  NL
 • Ludo

  coach
  Bij een langere sessie nemen we eventueel een welverdiende pauze in een toffe koffiebar.

  “Als je mij niet onder de Spaanse zon of op de bowlingbaan vindt, kan je er zeker van zijn dat ik in mijn Toyota aan het cruisen ben met een leerling voor automatic..! Bij een langere sessie nemen we eventueel een welverdiende pauze in een toffe koffiebar.

  Toyota Auris
  Automatisch
  EN
  NL
  ES
 • Tom

  coach
  Trakteer jezelf gerust op een bijscholing eco-driving!

  “Als we met zijn allen defensief en economisch gaan rijden, zou het verkeer er helemaal anders uitzien… Verandering begint bij jezelf, ook op het vlak van autorijden. Tip: hou afstand en kijk ver voor je uit… en… trakteer jezelf gerust op een bijscholing eco-driving, erg welkom!”

   

  Kia Rio benzine
  Manueel
  EN
  NL
 • Etienne

  coach
  Mijn hobby en passie: mijn klanten gewoon goed met de auto leren rijden en al mijn ervaring aan hen doorgeven!

   “De weekends zijn heilig voor mij. Maar stiekem kijk ik zondagavond weer uit naar mijn betaalde hobby en passie: mijn klanten gewoon goed met de auto leren rijden en al mijn ervaring aan hen doorgeven; Een tijd geleden kreeg ik nog een ansichtkaart uit de Schotse Highlands van een kandidaat met leerstoornissen, die ik van nul had opgeleid; hij was daar op roadtrip. Daar smelt ik dus van hé!”

  Vind je Antwerpen wat ver om les te nemen? Neem dan zeker een kijkje bij ophaalpunt Mortsel, daar ben ik ook actief.

  Kia Rio benzine
  Manueel
  EN
  NL

Join our team?

Stuur ons een mailtje met jouw motivatiebrief & cv. Tot snel!

hello@codrive.be
©2021 - Codrive
design & development: Milton & Company

Wij werken enkel met noodzakelijke functionele en analytische cookies