Tom

Tom
Tom
coach
“Trakteer jezelf gerust op een bijscholing eco-driving!“
Kia Rio benzine
Manueel
EN
NL

Maak kennis met onze geweldige rijcoach, Tom!

Tom en ik delen een geschiedenis die teruggaat tot onze dagen als ploegmaats in de plaatselijke voetbalclub, zo'n 25 jaar geleden. Terwijl ik de weg van rijschoolondernemer insloeg, bleef Tom trouw aan zijn roeping in de zorgsector. Toch voelde hij de drang naar een nieuwe uitdaging. Toen hij zijn interesse in rij-coaching kenbaar maakte, twijfelde ik geen moment om hem te ondersteunen. Met een combinatie van zelfstudie en vastberadenheid behaalde Tom zijn diploma en stapte hij de wereld van het rijonderricht binnen.

Wat Tom echt onderscheidt, is zijn passie voor het milieu en eco-driving. Hij is vastbesloten om zijn leerlingen niet alleen veilige en bekwame chauffeurs te maken, maar ook om hen bewust te maken van hun impact op het milieu.

Als het aankomt op kennis van de wegen, is Tom een wandelende kaart van Antwerpen. Hij voelt zich helemaal thuis bij onze ophaalpunten op het Mediaplein en Berchem station, waar hij graag zijn lessen verzorgt.

Maar Tom is meer dan alleen een rijinstructeur; hij is een mensen-mens. Hij gedijt in het sociale contact met zijn leerlingen en collega's. Altijd in voor een praatje of om samen een drankje te doen na het werk, Tom brengt een levendige energie naar onze rijschool.

Sinds 2011 maakt Tom deel uit van het team hier bij Codrive, en zijn toewijding en professionaliteit hebben ons alleen maar doen groeien. Met zijn vriendelijke persoonlijkheid en schat aan ervaring, is Tom de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een rijcoach die niet alleen lesgeeft, maar ook inspireert.

©2024 - Codrive