Etienne

Etienne_1
Etienne
coach
Etienne - Onze bedreven stuurman met een jeugdig hart!
Kia Rio benzine
Manueel
EN
NL
Vertrekt van

Etienne: Wijsheid, Warmte en Een Jeugdig Hart


Het is met trots en genoegen dat we de schijnwerpers richten op Etienne, de ouderdomsdeken van ons toegewijde team bij Codrive. Hoewel zijn jaren van levenservaring hem deze titel hebben verdiend, is het zijn jeugdige enthousiasme en hartverwarmende persoonlijkheid die hem echt tot een onmisbare aanwinst maken voor onze rijschool.

Achter Etienne's vriendelijke lach schuilt een indrukwekkende achtergrond als fysicus, waarbij hij de wereld heeft doorkruist in een leidinggevende positie in de marketing bij een multinational. Zijn veelzijdige reis door het leven heeft hem niet alleen een schat aan kennis opgeleverd, maar ook een diep begrip van mensen en hun diverse behoeften.

Etienne is niet alleen de man die je aanspreekt voor wijze raad; hij is de eerste waar we naar toe gaan als we met een probleem zitten. Zijn bedrevenheid en ervaring in het leiden van bedrijven maken hem tot een onmisbare steunpilaar voor Codrive. Zijn schaterlach is als goud - een constante bron van vreugde voor zowel leerlingen als collega's.

Wat Etienne echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om verbinding te maken met mensen. Zijn praatgrage en liefdevolle persoonlijkheid maakt van hem niet alleen een geweldige coach, maar ook een geliefde collega. Hij staat altijd klaar om te helpen, en zijn hart zit op de juiste plaats.

De Belgische kust is Etienne's oase van rust, waar hij de hectiek van het leven even kan laten voor wat het is. Zijn vermogen om tot rust te komen en zijn warmte maken hem ook bijzonder geschikt voor het begeleiden van kandidaten met leerstoornissen, een specialiteit waar we bij Codrive trots op zijn.

Wij danken Etienne voor zijn keuze om bij Codrive te zijn en voor het delen van zijn onschatbare ervaring en expertise. Zijn bijdrage aan ons team en de rijopleiding gaat verder dan alleen het lesgeven; het is een bijdrage aan de rijke cultuur en het succes van Codrive. Etienne, bedankt voor je continue toewijding en de sprankeling die je aan ons team toevoegt.

©2024 - Codrive