Naoufal

Naoufal
Coach
Maak kennis met onze nieuwste aanwinst : coach Naoufal
Toyota Corolla Hybrid 2021
Automatisch
EN
FR
NL
AR

Ben je klaar om de weg op te gaan met een coach die niet alleen professioneel is, maar ook een warme persoonlijkheid en een schat aan levenservaring met zich meebrengt? Maak dan kennis met onze nieuwste aanwinst, Naoufal!

Naoufal is niet zomaar een rijcoach; hij is een toegewijde familieman met twee kinderen, een voormalige kok, en in zijn vrije tijd werkt hij als sociale tolk voor Berbers, Arabisch en Frans. Deze diverse achtergrond geeft hem een uniek perspectief en een dieper begrip van mensen en culturen.

Sinds 2015 heeft Naoufal zich toegelegd op rijcoaching. Samen met onze sympathieke ex-collega Ludo heeft hij zijn coachopleiding gevolgd bij de gerenommeerde leraar Rudi de Wever. Bij ons heeft hij de juiste omgeving gevonden, waar correctheid en efficiƫntie hand in hand gaan, zonder de druk die hij elders heeft ervaren.

Naoufal's warme persoonlijkheid en zijn ervaring als coach maken hem de ideale begeleider, vooral voor diegenen die wat extra ondersteuning nodig hebben. Als ervaringsdeskundige op het gebied van autisme begrijpt hij als geen ander de verschillende behoeften en uitdagingen waarmee zijn leerlingen kunnen worden geconfronteerd.

Het lot bracht ons vaak samen op de parkeerplaats van het examencentrum, en het was duidelijk dat onze paden ooit zouden kruisen. Door onze natuurlijke klik hebben we het volste vertrouwen in een succesvolle samenwerking. Met Naoufal aan het stuur geloven we sterk in het creƫren van een positieve en lonende ervaring voor al onze leerlingen.

Met Naoufal aan jouw zijde, ben je klaar om de weg op te gaan en je rijvaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen!

©2024 - Codrive