Rafal

Rafal Rijcoach
Rafal
coach
“Jouw rijtechnieken tot in het detail observeren en bijschaven, dat intrigeert me...
Ik spreek ook Pools!“
Kia Ceed benzine
Manueel
EN
NL

Maak kennis met onze gepassioneerde rijcoach, Rafal!


Rafal is in 2019 bij Codrive komen werken en heeft sindsdien onze rijschool verrijkt met zijn unieke achtergrond en enthousiasme. Oorspronkelijk afkomstig uit Polen, heeft Rafal zijn liefde voor autorijden en zijn drang om anderen te helpen gecombineerd door rijlessen te geven.

Voordat hij bij ons kwam, werkte Rafal bij rijschool VAB, waar hij waardevolle ervaring opdeed voordat hij de overstap maakte naar ons team. Zijn achtergrond in accounting geeft hem een analytisch oog, wat zich vertaalt naar zijn vermogen om complexe rijtechnieken duidelijk en begrijpelijk over te brengen aan zijn leerlingen.

Rafal is een vat vol energie en haalt veel voldoening uit het begeleiden van zijn leerlingen op de weg. Hij is een meester in het motiveren van anderen en streeft ernaar om zijn passie voor autorijden over te brengen op iedereen die hij onderwijst.

Wat Rafal echt onderscheidt, is zijn diepgaande interesse in de technische aspecten van autorijden. Hij vindt het fascinerend om de uitdagingen te verkennen waarmee leerling-bestuurders worden geconfronteerd, zoals stuur- en remtechnieken. Met zijn uitgebreide kennis van auto's en zijn vermogen om technische concepten toegankelijk te maken, biedt Rafal een unieke leerervaring voor zijn leerlingen.

Naast zijn werk als rijcoach, is Rafal ook een toegewijde familieman die het runnen van zijn gezin combineert met zijn passie voor lesgeven. Zijn toewijding aan zowel zijn persoonlijke leven als zijn werk getuigt van zijn sterke werkethiek en betrokkenheid bij alles wat hij doet.

Met Rafal als je rijcoach ben je niet alleen verzekerd van een expert in het vak, maar ook van een inspirerende mentor die je zal helpen om zelfverzekerd en bekwaam de weg op te gaan.

©2024 - Codrive