Saffir

Saffir_1
Saffir
coach
Coach Saffir: Een inspirerende kracht in rijcoaching
Seat Leon 2021 (Benzine)
Manueel
EN
NL
Vertrekt van

 Een drijvende kracht achter succes en samenwerking

Welkom op de pagina gewijd aan een van de vooraanstaande rijinstructeurs bij Codrive: coach Saffir. Oorspronkelijk met een achtergrond in accounting, heeft Saffir zijn roeping gevonden in de wereld van rijonderwijs, waar hij al bijna 5 jaar een onmisbare schakel is geworden voor onze rijschool.

Saffir begon zijn loopbaan in Nederland als een primus in de (zware) rijcoachopleiding, maar zijn ware passie ontwaakte pas toen hij de fascinerende wereld van rijcoaching betrad. Met een gedegen accounting opleiding op zak, verruilde hij spreadsheets voor stuurwielen en cijfers voor verkeersborden, en ontdekte hij een onverwachte roeping in het begeleiden van aspirant-chauffeurs.

Wat Saffir onderscheidt, is niet alleen zijn uitstekende lesgeefvaardigheden, maar vooral zijn vermogen om te connecteren met studenten die te kampen hebben met rijangst en faalangst. Zijn empathie en geduld vormen de bouwstenen van de op maat gemaakte leertrajecten die hij aanbiedt, en het is vaak zijn benadering die hen helpt om met succes hun rijdoelen te bereiken.

Bij Codrive zijn we niet alleen dankbaar voor Saffir's expertise als coach, maar ook voor zijn rol als gewaardeerde collega. Zijn bijdragen gaan verder dan het lesgeven; Saffir denkt actief mee met de strategische ontwikkeling van onze rijschool. Zijn frisse ideeën en betrokkenheid hebben een positieve invloed gehad op het vormgeven van ons onderwijsprogramma en het versterken van de band met onze leerlingen.

Met een mix van nuchterheid en enthousiasme brengt coach Saffir niet alleen kennis en ervaring naar de lesauto, maar ook een onmiskenbare positieve energie die aanstekelijk is voor zowel leerlingen als collega's. Bij Codrive koesteren we het privilege om zo'n toegewijde en veelzijdige professional in ons team te hebben. Bedankt, coach Saffir, voor je voortdurende toewijding aan de groei en het succes van Codrive!

©2024 - Codrive