Opleidingen

Rijlessen bij Rijschool CODRIVE. Bekijk ons complete aanbod!

Rijschool CODRIVE biedt een groot scala aan rijlessen en lespakketten aan. Ook voor het afleggen van proefexamens en voor examenbegeleiding kun je bij ons terecht. We geven de rijlessen en de examenbegeleiding in één van onze volledig uitgeruste leswagens.

Codrive Specials

DOORGEDREVEN OPLEIDING INCLUSIEF EXAMEN

We leiden je volledig op van nul tot examenklaar. Dit pakket is handig voor kandidaten die niet de kans hebben om zelf te oefenen buiten de lessen om. Het gemiddeld aantal rijlessen dat je nodig hebt om examenklaar te zijn, is ongeveer 20 lessen van 2 uur. Dit aantal wordt afhankelijk van je tempo en behoeftes per klant aangepast.

EXAMENBEGELEIDING

CODRIVE Examenbegeleiding is de kers op de taart. Voorafgaand aan het praktijkexamen krijg je 90 minuten les. Daarna vergezelt je rijinstructeur je naar en tijdens het praktijkexamen. Jij kunt je dan volledig op het rijden richten én je hebt steun aan het vertrouwde gezicht op de passagiersstoel!

PROEFEXAMEN

We nemen een proefexamen af in het examengebied. Je lesgever fungeert als examinator. Zo kun je je optimaal voorbereiden op het praktijkexamen en krijg je een goed idee van je niveau en werkpunten.

AFZONDERLIJKE RIJLESSEN

Je kunt altijd één of meerdere rijlessen boeken om je rijtechnieken bij te schaven.

Rijschoolpaketten

Wij bieden verder de volgende standaardpakketten aan:

RIJSCHOOLPAKKET 20 UUR: Na het volgen van deze cursus, en onder voorwaarde dat je veilig kunt rijden, mag je verder alleen oefenen met een voorlopig rijbewijs van 18 maanden.

RIJSCHOOLPAKKET 6 UUR: Kandidaten die twee keer achter elkaar niet geslaagd zijn voor het examen op basis van hun voorlopig rijbewijs, zijn verplicht om 6 uur rijles te volgen. Ook kandidaten met een voorlopig rijbewijs waarvan de geldigheid verstreken is, zijn hiertoe verplicht.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Je kunt contact met ons opnemen via de gegevens op de contactpagina. Wil je je meteen inschrijven voor de rijbegeleiding van je keuze? Dat kan heel gemakkelijk via het online inschrijvingsformulier, gratis en vrijblijvend.

Are You Looking For A Driving School In Antwerp

GET A QUOTE