News

Breaking & less breaking news about your driving lessons at Codrive driving school, but also sector news.

Werken bij Codrive?

Werken bij Codrive?

Voor onze werfreserve zoeken wij:

 

Teamplayer (op zelfstandige basis)

We staan open voor een leergierige allround rijcoach cat. B die het stressniveau van onze klanten in no time naar beneden haalt met werkbare, heldere oplossingen.

Je klant stelt een vraag. En dan gebeurt het. Jij ontpopt je tot een ware problemspotter en -solver en schiet in gang. Je ziet het project achter de vraag en verbaast ons en je klant met je pro-actieve aanpak en je doorgedreven oplossingZelfstandig als je bent, maak je van de oplossing een heus opleidingsproject dat je zelf beheert. Je kan daarbij rekenen op input en back-up van een toffe groep coaches die net zoals jij zijn: betrouwbare teamplayers, stressbestendig en vlot in communicatie. 

Wij staan open voor een rijcoach met een hart voor de job. Klantgerichtheid is jouw stokpaardje. Jouw bagage? Je kennis van het verkeersreglement is top, je bent van nature psychologisch sterk onderlegd. Je bent een echte mensenkenner en een sterke motivator. Mensen met rijangst leren rijden beschouw je als jouw specialiteit. Defensief rijden is voor jou geen opdracht maar een gewoonte. Klantentevredenheid staat bij jou op 1. Persoonlijkheid vinden we belangrijker dan ervaring.

Nog een paar zaken die jou typeren: goede luisteraar, oplossingsgericht, communicatief, mindful, flexibel.

Je denkt graag ook mee met het geheel en je hebt liefst ook iets te zeggen over de oplossing die je wil aanreiken. Verder ligt de groei van het bedrijf waar je werkt, je nauw aan het hart en draag je ook daar graag je steentje bij. Kortom, jij zet graag zaken in beweging. In je bedrijf en voor je klanten. 

Waar je bij ons nog mee scoort? Een vlotte babbel en een gezonde teamspirit. Nog een paar zaken die jou typeren: betrouwbaar, analytisch sterk, gepassioneerd door je werk en stressbestendig.


Wat vind je bij Codrive?

‘Employee first’ zijn hier geen holle woorden. Wij zijn een heel mensgericht bedrijf en vinden de inspraak en betrokkenheid van elke medewerker uiterst belangrijk. Laat je dus zeker horen.

Waar, wanneer en hoe werken? Aangezien je als zelfstandige verbonden bent aan onze rijschool, kies je zelf je werktijden.

Wij werken graag samen met iemand met een gezonde dosis humor. We houden ook wel van het type ‘levensgenieter met beide voeten in de wereld’. Zo iemand die wat vroeger vertrekt voor de vriendenavond. Maar die ook met plezier een paar uurtjes extra draait, om een klant uit de nood te helpen.

 

Praktisch

Wij regelen voor jou het opvullen en aanpassen van je werkagenda, en je (digitale) lesrapportagetools. Je bent enkel zelf verantwoordelijk voor de aankoop van je werkmiddelen: leswagen (Codrive-conform), tablet,...
 

Zie jij deze uitdaging zitten?

Reach out! Stuur ons gewoon je motivatie en cv. We kijken er alvast naar uit.

Terug naar nieuws
©2024 - Codrive