Dirk

Dirk
Dirk
coach/directeur
“Verander je gedachten en je zal verbaasd zijn over je mogelijkheden.“
Toyota Corolla Hybrid 2021
Manueel
EN
FR
NL
ES

Maak kennis met Dirk, de bevlogen zaakvoerder van Rijschool Codrive!


Mijn reis in de rijschoolbranche begon per toeval, maar mijn passie voor lesgeven is altijd al aanwezig geweest. Met een achtergrond in ingenieursstudies heb ik mezelf in zelfstudie bekwaamd en mijn brevetten behaald als coach en directeur. Mijn koppige karakter en duidelijke visie leiden tot een rijschool die ik organiseer zoals ik dat wil - met efficiëntie en effectiviteit als kernwaarden.

Als hoofd van onze digitaliseringsprojecten ben ik voortdurend bezig met het verbeteren van onze systemen, van onze website tot ons boekingssysteem en alles daartussenin. Ik neem ook actief deel aan het selectieproces van onze coaches, omdat ik geloof dat alleen de besten onze leerlingen verdienen.

Hoewel ik de lat hoog leg voor mezelf, leerlingen en coaches, ben ik verre van perfectionistisch of belerend. Mijn interesse in gedachtenmanagement, mindfulness en mindset training stelt mij in staat om mijn leerlingen te begeleiden bij het overwinnen van verschillende rijangsten, waarbij exposure therapy een van mijn favoriete technieken is.

Bij Rijschool Codrive streven we naar meer dan alleen het aanleren van rijvaardigheden; we streven naar empowerment, groei en vertrouwen. Met mij als jouw gids op deze reis, ben je verzekerd van een persoonlijke en ondersteunende ervaring die verder gaat dan de grenzen van het leslokaal.

©2024 - Codrive